Post by hearthorsmihodutch on Feb 3, 2022 0:09:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomejeno zlato hack ▞▞▞
▞▞▞ Dinosaur Rampage 2022 version ▞▞▞
Zakaj so pozitivne ocene lol. Ali ste vsi plačani? Na koncu je to še ena nizkokakovostna mobilna igra, ki ima veliko oglasov. Ali v Googlovi trgovini ne vidimo že dovolj teh dolgočasnih iger? Kot Hole.io in ta ena igra, ki je dobesedno ista stvar, vendar z ljudmi. Edina razlika so barvni dinozavri. Kje je tu ustvarjalnost? Ali ustvarjalci dejansko želijo zabavati igralce ali se samo izgovoriti, da igralcem metajo oglase? Nimam nič proti podpiranju ustvarjalcev, ampak ja.
Oglas na vsaki ravni, da smešno gledam več oglasov in igral sem igro
Všeč mi je ta igra, vendar bi rad imel daljši način ujemanja ali nekatere druge načine, vendar razen tistega 10/10, prosim, ne nadgrajujte grafike in ničesar ne spreminjajte
Ta igra je zelo težka za profesionalce, če ne morete premagati vsega Mega zmaja, ker mega Dragon, ki ste ga dobili na višji nivo, veliko časa in ne morem premagati te igre, kot da nihče ne more premagati tega
Dobro igranje in kontrole. Igra se znova zažene vsakič, ko dokončam raven in izniči vse pridobljene točke. Res precej nadležno.
Dobro, vendar postane dolgočasno
Ta igra je tako zabavna, da vedno postanem kralj, vendar sem dekle in če zadeneš stavbe, se lahko povečaš, ker so rumeni ljudje v stavbah, a vsakič, ko končaš en krog, je dodatek, vendar je res zabavno.
Oglasi so prikazani vsakič, ko končate igro
Ko se tekma ali umrem, se vedno prikaže oglas, vendar je težava v tem, da se oglas nikoli ne naloži, popravi to ali pa ga bom za vedno izbrisal
Moj Dino se ne bo premaknil in ko ga pripeljem do njega, vidim POPOLNOMA ISTI ZEMLJEVID KOT LUKA. IO
Ne morem se niti premakniti, ne da bi se pojavil oglas
Potrebuje razširjen zemljevid in daljši čas igranja za vsako igro. Mogoče celo možnost "neskončnosti", kjer igraš proti drugim, dokler ne umreš.
Dobro, vendar delo na grafiki in novih ravneh
To je kot igra luknje v vudu, le da si dinozaver, ki poje ljudi. Prav tako morate gledati oglas po končani vsaki ravni. Tako da je to samo po sebi zelo nadležno.
Bilo je zabavno ... nekaj časa. Kot številne ocene je moja glavna pritožba, da lahko uporabljam samo t-rex, kljub naslovu "Dinosaur Rampage". In lepo bi bilo, če bi imela več lokacij. Da, s časovno omejitvijo se strinjam, vendar bi bilo lepo, če bi imela možnosti.
Igra je prelahka. Sem na zadnjem rangu in igram samo 1 teden! Morali bi dodati nekaj, da bi igro otežili. Ampak igra mi je še vedno všeč.
Všeč mi je ta igra, čeprav sem punca, še vedno mi je všeč, da me ohladi =.=
Nisem mogel manipulirati z dinozavrom in nikoli mi ni dal nobenih točk in nisem vedel, v katero smer naj grem ali cilj igre, da ne bi uničil zgradb, razen po 55 poskusih je edina stvar, ki mu je uspelo, je bilo jesti ljudi. Prav tako mi ni bilo všeč, da bi dinozavra poškodoval tako, da so skale padle nanj. Igro je treba izboljšati, če bi jo lahko naredili bolj nežno in prijazno ter usmerjeno v točko namesto klllling, kar bi bilo bolje.
Temu dajem samo 3, ker sem ga prenesel pred 3 dnevi in sem že odklenil vse preobleke dinozavrov ter dopolnil njihov seznam dosežkov! Imam tudi najvišjo oceno. Od 3 stvari, ki jih lahko izboljšate na domačem zaslonu, sta 2 maksimalno izkoriščeni, le moč ni. Za uničenje morajo bodisi dodati več, bodisi popolnoma narediti nov zemljevid. Je zabavna in enostavna za igranje. Moj 4-letni otrok ga obožuje!
igra je smešna, sploh ni privlačna, žal mi je za oblikovalca te igre. Zelo nizka kvaliteta, ne zdržiš dolgo, res sem ti rekel, da ni zelo zanimiva in spektakularna, zmajev ogenj te ubije in niste navdušeni nad igro. Počil si, bog 😩
Ah
Všeč mi je, a bojni način je neumno nemogoč. Daje vam le 1,5 sekunde, da odgovorite na rdeči krog. Poleg tega se vaš dinozaver premika kot želva in ni dovolj hiter, da bi se premaknil iz kroga. Prosim popravi to, kot prekleto ...
Ocenjeno z 1 zvezdico, ker gre za enega igralca. Ta slog igre je nesmiseln, če ni več igralcev
Všeč mi je ta igra, vendar dinozaver vidi, da se premika
Zabavna igra, vendar napake in se ne nalagajo v naslednji krog 30 % časa
Komaj sem dobil to in sem že legendarni! moja edina težava je, da se vsakič, ko izgubim ali zmagam, prikažejo oglasi in mi to ni všeč, a vseeno je odlična igra. ljubim in ljubim te
Zelo slaba in dolgočasna igra. Zelo kratko, saj so bili vsi cilji doseženi v približno 2 urah na eno dolgočasno noč. Dokončano celotno igro. Druga težava so nenehni oglasi po zelo gsme. Tudi na zelo zmogljivem telefonu igra zatika. Imam novo Xperio 1 in ta igra je jecljala vsakič, ko je bil moj dino višji od stopnje 10 in je uničil veliko zgradb. Ta igra je nesmiselna, saj je prekratka in zaostala tudi na dobrem telefonu.
Naj krogi trajajo vsaj 2 minuti, 1 minuta ni dovolj časa, da bi uničili in pojedli večino ali vse druge igralce.
NE bi rad bil zloben, vendar igra zamuja, oglasi po vsakem krogu, ne morejo niti spremeniti BARVE svojega dino, dokler ga ne odkleneš, mi vedno zamrzne zaslon in kontrole včasih sploh ne delujejo, prosim popravi to! Če bi to storili, bi bila igra veliko bolj gladka
Všeč mi je ta igra, toda razlog, zakaj nisem dal višje ocene, je, ker se vsakič, ko se prikaže oglas igre Bricks Ball Crusher in pritisnem ikono X, da se izognem oglasu, vrnem v igro, vendar igra zamrzne in imam da znova zaženem igro in moj dragoceni rezultat ni zabeležen, kar je zanič, ker sem imel moj najvišji rezultat izbrisan in ne zabeležen, ker mi je zmrznil po oglasu in nikoli mi niso pripisali točk. Prosim, popravite to napako in popravil bom oceno. Hvala !!!
Všeč mi je pri igri, ker lahko ješ ljudi, ki jih zgradbe uničijo od drugih dinozavrov, in dinozavri lahko pojedo ljudi, od katerih ljudje bežijo od tebe, da lahko uničiš zgradbe in druge ljudi tam, in jaz sem bil kraljica.😼🙀😝👻💪😝🍡🎂
lahke igre hočem težko !!! Igre