Post by delborupthighweb on Feb 15, 2022 16:32:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code povećanje kovanica ▞▞▞
▞▞▞ Sweet Crossing: Snake.io 2022 version ▞▞▞
Waaaaaaaayyy previšeoooooooooo puno DODATAKA i ne možete pronaći prave protivnike. Samo računalo
Nekada sam volio ovu igru, ali bez Wi-Fi-ja ne dopušta mi da se povežem iako imam podatke na svom telefonu
Nisam igrao igru nekoliko tjedana, ali sam je nastavio ažurirati bez obzira na to. Upravo sam otvorio igru danas da je igram i ne mogu shvatiti kako sada promijeniti svoj trag. Provjerio sam svaku postavku, svaki gumb i nigdje ne mogu pronaći opciju. Je li ga yinz uklonio ili tako nešto. Ne mogu to shvatiti. Možda je to zato što sam mrtvački iscrpljen, ali jesam. Također, otključao sam Bingo Devil ali ga ne mogu ni koristiti jer nisam otključao prvi. -_- Ozbiljno? Ja sam 68/80 komada za 1.
Ovo je zakon! Da mi je dosadno, igram ga! I slatki lik, mini igre, također puno novog
Nakon novog ažuriranja, igra se više ne učitava? Prije ažuriranja igra je radila dobro! riješite ovaj problem! Ne mogu više igrati igru.😭😭😭
Download game Worms Zone .io. Moonton.
Sviđa mi se kako igra izgleda zabavno, ali mislim da nema pravih igrača samo botova.
Igra je super, međutim, postoji nedostatak što sustav nagrađivanja nije radio kako treba. Ima puno bugova. Kad se to popravi, promijenit ću ocjenu na 5 ⭐.
Što se događa s ovom igrom? nastavio sam igrati, ali ne mogu dobiti novčiće, piše da sam već dosegao limit
Super slatka igra, ali odnedavno je bila jako loša. Stalno govori da se ne mogu spojiti na mrežu i stalno se ponovno pokreće i ponekad gubi moj napredak.
Igranje je jako lijepo i vrlo zabavno, ali zašto ovo nije bila igra za više igrača kao ostale igre.
Jebeni okvir za učitavanje je pao pri mom prvom preuzimanju i botovi se nasumično pojavljuju ispred vas sa štitom i zabijaju se u vas i Kills you, ovo je poput druge igre moonton trash
Uživat ćete u igri, ali problem je što kada uđete u besplatni revive izgubit ćete više od 25% svoje duljine i bilo je neugodno, a kad sam bio top 1...nakon 30 do 1 minuta reklama, ja sam samo top 3...dodaj to rastužit će te nakon 10 minuta zarade i to će se dogoditi
Sweet Crossing: Snake.io Casual nubs
Volim slatko križanje!Volim slatke životinje!!!! Tamo jako slatko i kako izgledaju kada trče! Volim i slatko križanje zbog svih novčića koje zarađujemo!! I sve darove! Sweet crossing bi sada mogao biti na mojoj listi favorita...!!!!!
Dobra, lijepa igra za vrijeme
Botovi....prelako. Nakon dobivanja ranga 1 igra postaje praktično dosadna, a ne izazovna zbog botova
PUBG MOBILE: Aftermath Ação ypl
Igra je super zabavna i slatka! Stvarno preporučam da preuzmete ovo.. Sviđa mi se kako možete napraviti svoj grad tako da igračima ne može dosaditi igra..
Ova igra je stvarno slatka i opuštajuća, ima puno stvari koje možete učiniti tako da vam nikada neće dosaditi. Činjenica da Sweet Crossing ima sustav u kojem možete dati prijedlog i tako pomoći igračima da imaju bolje iskustvo s igrom stvarno mi se još više dopao Sweet Crossing, pokušao sam dati prijedlog i nadam se da će Moonton malo razmisliti o tome. Ne vidim nikakav nedostatak osim činjenice da je potrebno jako puno vremena za izradu zgrade, žetvu usjeva i pripremu hrane i sastojaka u Sweet Homeu što mi je jako neugodno budući da sam nestrpljiva osoba, također je stvarno dosadno je ponovno pokrenuti igru s početnog sučelja, bilo bi super da postoji gumb za ponovni pokušaj nakon što završite s igranjem u određenoj areni, ali osim toga, igra je stvarno zabavna i uzbudljiva. Do sada sam s igrom doživio samo sreću i uzbuđenje, veselim se razvoju igre.💕✨
Tako lijepa igra da ima dvije tri mini igrice. 1. Odskačujuća lopta, 2. Desert grab i slatki grad (ne znam pravo ime) to je super, volim odbijajuću loptu, tako je zabavno. Ima prekrasne ❤️ likove 🙂 Obožavam prvi lik koji je pingvin 🐧 zove se Dodo. divan . Tako sjajna igra, druge igre dolaze uskoro. Nadam se da bi i od ovoga bilo ljepše ❤️❤️❤️💗💗💗💗🥰😊😊
Nema puno oglasa u/u igri, ali kada to želite, morate pogledati oglas i moj slatki dom je sada tako dragocjen. Preuzmite ga besplatno i isprobajte jer je zabavno .
Vrlo lijepa igra, ali trebali bismo je igrati s prijateljima na mreži i izvan mreže
Nevjerojatna i simpatična igra i ima bilo kakvih reklama i tako je lako igrati i tako je Kuvajt i divan
Nakon što ažuriram svoju aplikaciju uvijek se ponovno pojavi ažuriranje. Što se događa? Promijenit ću recenziju ako je popravljeno
To je stvarno dobra igra, ali osjećam da bi mogla koristiti još neke sporedne igre. Usput, dvije koje su trenutno dostupne su nevjerojatne, sviđa mi se jer se čini da sam dobio tri sjajne igre u jednoj. Volio bih da mogu igrati barem neke aspekte igre izvan mreže.
Ne mogu vući neke stvari, npr. ne mogu posaditi korov i jabuku, ne mogu proizvesti kruh, mlijeko, itd. iako to guram i vučem milijun puta
Ne razumijem kako mogu izgubiti novac ili kovanice kad ga ne trošim ni na što??? Napravite tutorial gumb ili nešto tako da razumijem što gubim novac, a što dobivam!! Osim toga, za sada je to dobra igra
bojanje slika. Ako ste vi ili vaša kćerka volite malo priče o sirenama ili bajkama, vjerojatno ćete također uživati u bojanju i slikanju modela u ovoj
Dobra igra, odlična grafika, ali pomalo dosadna
Sweet Crossing: Snake.io Jednoduché hry uua
Ovo je jako loša igra bez ikakvih postavki Igrao sam mnogo ovakvih igrica sve imaju postavke za promjenu pokreta ako riješite moj problem dat ću vam 5 zvjezdica
Sviđa mi se koliko su botovi agresivni u ovom novom ažuriranju, sada je puno izazovnije uredi: botovi više nisu agresivni
konzervansa s okusima kao honey-lavander, black pepper, sweet potato, ginger, ... Poslije je imao promašaje, ali su Snake Eyes ili Femme Fatale ispod
Jedna riječ pada mi na pamet kada vidim ovu igru na telefonu ili tabletu, Deinstaliraj. Mnogo boljih igara istog stila na GPS-u od ove otežavajuće.
Molimo vas da više poboljšate ovu igru i učinite je još težom jer je vrlo lako igrati
Napravite ovu igru online za igranje. Offline igru nije zabavno igrati nakon nekoliko utakmica
Ova igra je nevjerojatna, jedva čekam da je vidim sviđa li ti se ova igra sviđa mi se ovaj jedan slatki prijelaz je nevjerojatan nego šunjati se ako ti se ne sviđa izađi tako da nisam završio pričati, možeš jednostavno zaključati igrače u rep u slatkom križanju
OVO JE NAJBOLJA APLIKACIJA jer sam bila kao 1. bila sam tako sretna po prvi put igranja, da, jako je zabavna kao da igram 100 puta 😴 je tako dobra, volim je i igrat ću je JAKO DAN 🤩🤩😌. Sweet Crossing mogu ih povrijediti otišao sam ih ozlijedio mrtvi jedem hranu i budim jako velik OVO JE NAJBOLJA APLIKACIJA IKAD!!!!
Piše offline igra, ali traži da se ponovno spojim na internet da bih je igrao😡 stvarno mi ide na živce.... Ne preporučujem....
Uređeno: Volim ovu igru. Ali zašto ne mogu vratiti igru nakon što je napravim sigurnosnu kopiju i prenesem u oblak. Zašto to ne mogu učiniti? Volim to. No oglasi se nadaju da se to može smanjiti ili uopće neće. Kao pubg ili ml bez oglasa
Družice su preslatke!!! Pogotovo koala, ali razočaran sam što se samo igram s botovima što igru ponekad može učiniti prilično dosadnom. Bilo bi lijepo dodati offline i online način rada, pa ga za sada ocjenjujem s 3 zvjezdice.
Sweet Crossing: Snake.io Казуальные lqr
Sweet Crossing: Snake.io Jednoduché hry uua
Preuzmite Sweet Crossing: Snake.io - Najnoviju Verziju Za Android Od Moonton - Moontonova prva casual io igra!
Joystick je mali i pomalo gricka>..to je zapravo lijepa igra, ali pomalo dosadna jer samo jedeš cijelo vrijeme
Ova igra je dobra ali dajem 1 zvjezdicu jer ne mogu promijeniti svoju kožu!!😰😰 kad sam na vrhu!! Rekao je Straight to play!!!😰😰ne treba mijenjati skin..😰😰Mislim da trebaš riješiti u čemu je problem!!?ova igra!!!😰😰
Rekli ste da je ovo offline igra..Ali je online..Kako to može biti? Molimo popravite ovo
Dobra igra
Jako zanimljiva igrica sviđa mi se
Ne sviđa mi se zbog ekrana
Dis igra je toliko dobra i slatki likovi, čak su i likovi toliko slatki da je želim razbiti. ali većinu puta gubim kontrolu, posebno sa svojim skliskim rukama i tako je zaostala. ali igra je vrlo cool. i dobro
Žao mi je. Ali u igri je veliki problem! Kad igram igru, pada mrak i crno. Ako se naljutim, deinstalirati ću igru SADA. Stavit ću SAMO 1 zvjezdicu.
Sweet Crossing: Snake.io פנאי baxr
Pokušavao sam igrati ovu igru zadnjih 15 minuta svaki put kad otvorim aplikaciju, ona mi kaže da nemam internetsku uslugu kada moj telefon jasno pokazuje da imam 5g pa sam pokušao isključiti telefon na 5 minuta i ponovo ga uključiti na istu stvar pa sam okrenuo svoje mobilne podatke i pokušao upotrijebiti svoj wifi, dobro pogodi što se dogodilo.... Točno, i dalje mi govori da nemaš internetsku vezu... Dakle, deinstaliram upravo sada. Jedini razlog zašto ste dobili zvjezdicu je taj što vas ne možemo ocijeniti s 0 zvjezdica
Glupa velika zmija izgubila je na malu kad ih je pogodila.hahaha..još uvijek ista..idi na logičnu ideju kad si ovo stvorio..